Her får du gode tips og råd for hvordan du steker laks i stekepanne. Se filmen eller følg stegene for en perfekt pannestekt laks.
Det er enkelt å steke laks i panne. Først og fremst trenger du et deilig stykke SALMA laks, smør/olje og en stekepanne. For en enkel og deilig tilsetning av smak trenger du salt og pepper.
Prøv en av våre deilige oppskrifter med stekt laks her.
Ta SALMA® laks ut av kjøleskapet og la den hvile i romtemperatur i 15-20 minutter før tilberedning. Dette bidrar til jevnere stekeresultat.
Krydre med litt salt og pepper på begge sider. Du kan også eksperimentere med andre krydder etter smak, som for eksempel litt paprika eller en krydderblanding for fisk.
Varm opp en stekepanne på middels til høy varme. Når pannen er varm, tilsett smør eller nøytral stekeolje hvis du foretrekker dette.
Legg laksestykkene forsiktig i pannen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Unngå å flytte på den for tidlig for å sikre en jevn stekeskorpe.
Tilberedningstiden kan variere avhengig av tykkelsen på lakseloinen.
SALMA® loin er perfekt stekt når den lett flaker seg med en gaffel.
Ta SALMA® loin ut av stekepannen og la hvile i 5 minutter før servering.