SALMA® Loin Medium Cut er en premium hyperfersk lakseloin - helt uten skinn, bein og brunmuskel.
Produktet har en variabel vekt på 140 g – 250 g og egner seg godt til 2-3 porsjoner. Jevn tykkelse på lakseloinen sikrer perfekt resultat uansett tilberedningsmetode.
SALMA® Loin er av sashimikvalitet som betyr at den er produsert under så strenge kvalitets- og hygienekrav at den trygt kan spises rå under hele holdbarhetstiden.
Produktet passer like godt til rå bruk som til varmebehandling.
Emballasje:
Vår nye pakning og design reflekterer stoltheten vi har for vår fantastiske SALMA®-råvare. Og siden pakningen er transparent kan du som forbruker se akkurat hva du kjøper.
Informasjon om vekt og siste forbruksdag er tydelig plassert på forsiden av våre loin produkter. Dette gjør det enklere for deg å finne den perfekte loinen for ditt behov.
Vi har valgt å beholde plastmaterialet i vår emballasje fordi plast har de beste egenskapene når det gjelder å sikre mattrygghet, bevare kvaliteten på produktet og for å oppnå best mulig holdbarhet som er med på å redusere matsvinn.
Pakningen skal i sin helhet kildesorteres som plastemballasje.
Atlanterhavslaks (Salmo salar). Fersk laks (fisk) oppdrettet i Norge.
Allergener: Se ingredienser uthevet.
SALMA® Loin.
Atlanterhavslaks (Salmo salar). Fersk laks (fisk) oppdrettet i Norge.
Allergener: Se ingredienser uthevet.
SALMA® Loin.