• 1 h
  • Middels
  • Lunsj

Sushivafler - Crispy risvaffel med laks

Denne oppskriften har fått 4.13/5 stjerner
(basert på 23 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Det søte liv - Kristine Ilstad

Kristine Ilstad som står bak bloggen Det søte liv har laget en trendy og spennende oppskrift med laks, nemlig sushivaffel.
Sushivaffel er en ny trend som spesielt har slått an på Tiktok den siste tiden. Konseptet går ut på å steke sushisris i et vaffeljern slik at man får ris formet som en vaffel; sprø på utsiden og myk inni. Man kan velge selv hva man ønsker å toppe risen med, men Kristine har toppet sin sushivaffel med SALMA® laks, avokado, agurk og vårløk, og til slutt pyntet med litt sesamfrø og chilimajones.
En morsom oppskrift som kanskje flere i familien synes er litt artig og ikke minst supergod! På bloggen til Kristine, Det søte liv, kan du finne mange smakfulle oppskrifter!

Oppskriften under gir 3 risvafler.

Sushivaffel med laks

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Topping

Servering

Slik gjør du

Topping

Servering

Tips til tilberedning:

Bergen god tid når du lager denne retten! Det tar litt tid å steke risen, men resultatet blir veldig stilig og godt! Bruk middels varme på vaffeljernet, slik at vaflene blir gylne og ikke brente.

Tips til tilberedning:

Vår ponzusaus SALMA Ponzu Original passer perfekt å servere til retten.