• 15 min
  • Enkel
  • Lunsj

Sashimi med ponzusaus og sesamfrø

Denne oppskriften har fått 4.251/5 stjerner
(basert på 8 vurderinger)

Oppdag den ultimate kombinasjonen av friskhet og smak med vår oppskrift på sashimi med ponzusaus. Denne delikate retten, laget med fersk laks, er perfekt for de som elsker japansk mat og ønsker å imponere gjestene sine med noe ekstraordinært. Ponzusausen gir en perfekt balanse av syrlighet og umami, mens sesamfrøene tilfører en deilig nøtteaktig smak og tekstur. Dette er en perfekt rett å servere til forrett, eller kanskje en bedre lunsj. Uansett, sashimi med ponzusaus blir garantert en favoritt.

Sashimi med ponzusaus

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Ponzusaus (eller bruk ferdig SALMA® Ponzu)

Slik gjør du

Ponzusaus (eller bruk ferdig SALMA® Ponzu)

Tips til tilberedning:

Skjær en avokado i skiver og legg dem mellom SALMA-skivene.

Tips til tilberedning:

Denne retten passer også godt med mango skåret i biter, granateplekjerner eller hakket gressløk.