• 20 min
  • Enkel
  • Lunsj

Rå laks med pepperrotkrem, pære og reddiker

Denne oppskriften har fått 3.399/5 stjerner
(basert på 30 vurderinger)

Enkel og fresh sammensetning av høstens beste råvarer. Så enkelt kan du tilberede et fargerikt og spennende fat med nydelig grønnsaker og vår ferske lakse loin av beste kvalitet. Perfekt til lunsj, forrett til gjestene eller når du skal lage noe ekstra godt til kveldskosen.

For en ekstra smakfull opplevelse, anbefaler vi å servere retten med en deilig pepperrotkrem til laks. Dette gir en frisk og pikant smak som komplementerer laksen perfekt.

Rå laks med pepperrotkrem, pære og reddiker

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Pepperrotkrem

Sitronolje

Slik gjør du

Pepperrotkrem

Sitronolje

Tips til tilberedning:

SALMA® PONZU vil passe ypperlig ved siden av.

Du kan lese mer om denne nyheten her.