• 15 min
  • Enkel
  • Smårett

Lefserull med røkelaks

Denne oppskriften har fått 4.502/5 stjerner
(basert på 14 vurderinger)

Lefserull med røkelaks er en sikker vinner blant tapasretter. Server som en frisk forrett med laks eller en enkel lunsj- eller middagssnack! Passer perfekt til 17.mai frokosten og koslige tapaskvelder.

Tapas og røkelaks går hånd i hånd og kan brukes på flere måter på tapasbordet. Denne lefserullen lages med kremost, ruccola, rødløk og røkt laks i lefse. Rask og enkel å lage.

TIPS: Om du ikke har røkelaks fungerer også vanlig SALMA® Loin perfekt til denne oppskriften.

Hvilken lefse til lefserull? Vi anbefaler rektangulære lefser/lomper for best resultat på lefser med laks

Lefserull med røkelaks på fjøl

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du