• 20 min
  • Enkel
  • Smårett

Laksetartar med røkelaks, agurk og rømme

Denne oppskriften har fått 3.5/5 stjerner
(basert på 2 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Ina Janine-Johnsen

Dette er en frisk og smakfull rett som kombinerer vår fantastiske røkelaks med sprø agurk og kremet rømme. Denne laksetartaren med røkelaks kan serveres som små aperitiffer, eller fungerer utmerket på et snacksbord eller koldtbord. Med en touch av sennep og gressløk, skaper denne laksetartaren med røkelaks en deilig balanse mellom kremet, frisk og lett krydret smak.

Server den på agurkskiver for en lett og frisk opplevelse, eller på Melba toast for ekstra crunch.

Laksetartar på agurk

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du

Tips til tilberedning:

Kan også serveres på Melba toast, kjeks eller tynne små knekkebrød.