• 40 min
  • Enkel
  • Smårett

Laksetartar med jordbærbalsamico

Denne oppskriften har fått 4.616/5 stjerner
(basert på 13 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Olivier Pean

I samarbeid med Olivenlunden 1830 har vi utviklet en fantastisk oppskrift på tartar med SALMA laks. Dette er en frisk og lett forrett som passer perfekt å servere til 17. mai eller når du trenger en smakfull vinner til middagsselskapet.

I oppskriften brukes Balsamico med jordbær fra Olivenlunden 1830. Dette en en frisk balsamicoeddik med fin balanse mellom sødme og syrlighet, og den smaker himmelsk i kombinasjon med ferske jordbær og SALMA. Ønsker du å lese mer om balsamicoen med jordbær fra Olivenlunden finner du mer informasjon om produktet her. Olivenlunden har også mange flere spennende produkter og deilige matoppskrifter som du finner her.
Vel bekomme!

Bildet viser salmatartar med jordebær

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du

Tips til tilberedning:

Server gjerne tartaren i krustader hvis du liker litt ekstra crunch. Da kan gjerne retten også serveres som en deilig appetittvekker før middagen!