Kristine Ilstad som står bak bloggen Det søte liv har laget en fantastisk burgeroppskrift. Den passer utmerket til SALMA Burger Original, men også til vår smaksvariant SALMA Burger Pepper & Lime.
Som Kristine selv skriver: "Min personlige grillfavoritt er en saftig lakseburger! Ikke bare er smaken fantastisk god, men lakseburger er også sunt og veldig raskt å tilberede. Med forskjellig type tilbehør, er SALMA burger noe som jeg gjerne kan spise flere ganger i uken gjennom sommeren".
Vi tror denne oppskriften kommer til å bli en favoritt hjemme hos mange i sommer!
Tips til tilberedning:SALMA Burger oppbevares i kjøleskapet i innpakningen frem til tilberedning. Innpakket SALMA Burger går fint å fryse. Tines i så fall best i kjøleskapet over natten, og bør da ikke fryses på nytt.
Tips til tilberedning:Kristine synes det er en fordel at dillkremen er tykk i konsistensen, slik at den holder seg på plass inni burgeren uten å renne utover. Hun bruker derfor tykk, gresk yoghurt, majones og kremosten snøfrisk. Du kan bytte ut snøfrisk dill med annen type kremost.
Tips til tilberedning:Mynteyoghurten lages med yoghurt naturell og blir tynnere i konsistensen. Kristine bruker den av og til som saus til denne lakseburgeren, men det går også helt fint å droppe mynteyoghurten. Myntesaus fås kjøpt i velassorterte matbutikker.