• 20 min
  • Enkel
  • Lunsj

Fritert rispapir med SALMA laks

Denne oppskriften har fått 3.346/5 stjerner
(basert på 52 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Alt Asiatisk

Vår oppskrift på fritert rispapir med SALMA laks kombinerer sprøtt, fritert rispapir med fersk og delikat SALMA laks, og friske grønnsaker. Perfekt som en imponerende forrett eller en lett hovedrett, vil denne oppskriften garantert imponere gjestene dine og gi deg en ny favoritt på kjøkkenet.

fritert rispapir med salma laks

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Ponzusaus (eller bruk ferdig SALMA® Ponzu)

Slik gjør du

Ponzusaus (eller bruk ferdig SALMA® Ponzu)

Tips til tilberedning:

Vil du slippe å lage ponzusaus? Da kan vi anbefale SALMA® Ponzu! Du kan lese mer om denne nyheten her.