• 15 min
  • Enkel
  • Smårett

Blinis med laks og luftig rømme

Denne oppskriften har fått 3.786/5 stjerner
(basert på 129 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Simen Vatne

Blinis er tynne, små russiske pannekaker som ofte serveres som en forrett eller til aperitiffen. De kan toppes med mye forskjellig, men i dette tilfellet er det med deilig SALMA laks og en kremet, luftig rømme. Er du glad i røkelaks er også våre blinis med laks perfekt med SALMA smoked skivet!


Blinis med laks og luftig rømme

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du

Tips til tilberedning:

Du kan gjerne bytte ut blinis med tynne salte kjeks.

Tips til tilberedning:

Blinis får du kjøp hos Meny eller spesialbutikk som for eksempel Gutta På Haugen.

Tips til tilberedning:

Er du glad i røkelaks? Da bør du prøve å lage retten med SALMA smoked skivet